Tansa termékek


Tansa_since1962_web

A Tansa egy több mint 50 éves gyártói tapasztalattal rendelkező törökországi nagyvállalat, amely méltán vívott ki nagy nemzetközi elismerést. A referenciái között nem kisebbek szerepelnek, mint az indiai metróhálózat gyorskapu és forgóvilla rendszere vagy Törökország történelmi futball csapata; a Besiktas stadionja. A széles termékpaletta lehetővé teszi, hogy minden piaci szektorban megjelenhessenek a termékeik, úgymint a bankszektor, repülőterek, középületek és kormányzati székházak, sportlétesítmények, bevásárló központok, szállodák, irodaházak, egészségügyi, oktatási intézmények és ipari létesítmények.

„A TANSA kapuk úgy működnek mint egy óramű" – az alapító tollából.

A vállalat 1962-es megalapítását követően mechanikus óraművek és ingaórák gyártására specializálódott. Ezzel párhuzamosan saját gyártású alkatrészeket és mérőberendezéseket szállított a helyi elektromos és gázműveknek. A kezdeti sikerek után jelentős fejlődés és növekedés történt a cég életében, egyre nagyobb szakmai tudást birtokló alkalmazottak egyre jobb minőségű termékeket állítottak elő.

1980–as években a TANSA a világ második legnagyobb óragyártójává nőtte ki magát. A sikerességet az is tükrözi, hogy ingaóráikat Svájcba is exportálták.

A változást a 80-as évek vége hozta, amikor is a Quartz órák térnyerése a mechanikus óraszerkezetek iránti kereslet világszintű csökkenését eredményezte.
Ekkor a Tansa már jelen volt a biztonságtechnikai szektorban is, ahol nagy igény volt megbízható és hosszú élettartamú mechanikus beléptető kapukra. Szakmai tudásbázisát, gyártási tapasztalatait és előnyeit kihasználva a hangsúlyt a saját mechanikai megoldásaik kifejlesztésére és ezek gyártására fektette.

A siker gyorsan jött és kisebb változtatásoktól eltekintve a mai napig a saját fejlesztésű és szabadalmaztatott mechanikáik biztosítják a precíz működést.

A TANSA Magyarországi kizárólagos forgalmazója a Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft.

A Power Kft. mint minden képviselt gyártó esetében teszi, a TANSA gyárlátogatásával bizonyosodott meg a gyártási és minőségellenőrzési folyamatokról. A két cég között 2016 év végén létrejött stratégia megállapodást követően a Power Kft. kínálatában elérhetővé vált a teljes TANSA termékpaletta. Ezen felül zárt rendszerben van lehetőségünk egyedi igényeket kiszolgálni már 10 db-os megrendelési mennyiségtől.

TANSA_katalogus_csik